knrm

Wilt u de KNRM steunen? Dat kan op veel manieren:

Sponsor een van de teams van de WCC

Als u een bijdrage aan de KNRM wilt koppelen aan een sportieve uitdaging kunt u uw steun aan de KNRM tonen door een van de deelnemende teams van de WCC te sponsoren. Veel deelnemende teams aan de WCC hebben een eigen sponsoractie. Op http://knrm.geef.nl/ vindt u de acties en kunt u uw bijdrage direct overmaken. Staat uw favoriete team er niet bij, stuur dan een mail aan de organisatie via knrmwestcoastchallenge@gmail.com.

Word donateur

U kunt er ook voor kiezen om de KNRM te steunen als donateur door een jaarlijkse bijdrage over te maken. Redders aan de wal steunen de redders met een vaste vrijwillige bijdrage, maar daarnaast vormen zij een morele achterban voor de redders, voor wie het reddingwerk weliswaar voldoening geeft, maar soms ook publieke waardering nodig heeft. Meld u direct aan op www.knrm.nl en ontvang vier keer per jaar het blad De Reddingboot en gebruik uw donateurspas voor mooie kortingen.

Giften

Een eenmalige gift om het werk van de KNRM te steunen wordt zeer gewaardeerd. U kunt uw gift overmaken op rekening 26363, t.n.v. KNRM, IJmuiden.

Wilt u de KNRM bij testament gedenken, of een bijzondere schenking doen, overweeg dan een speciaal doel binnen de KNRM te steunen. Klik HIER voor meer informatie over hoe u de KNRM structureel kunt steunen.

Hoofdsponsor:

 

Sponsors (alfabetisch):