logo WCC

Aanmeldformulier t.b.v. beveiliging Koninklijke Marine

Vul je voornaam in
Voer tussenvoegsel in
Vul je achternaam in
Invalid Input
Invalid Input
Vul hier je ID nummer in
Vul je geboorteplaats in
Vul hier je e-mailadres in
Ik ben geen robot (Type de code hieronder over)
Invalid Input

De KNRM

De stichting Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) redt mensen op zee en op het ruime binnenwater in Nederland. Voor de uitvoering van het reddingwerk trekt de KNRM vrijwilligers aan die kennis van zaken hebben en deze professionaliteit weten te combineren met ‘hart voor de zaak’. Dat is noodzakelijk, want de KNRM garandeert de inzet van 45 reddingstations, 75 reddingboten en 1.400 vrijwilligers op ieder moment van de dag, ongeacht de weersomstandigheden.

De KNRM is 24 uur per dag paraat, 365 dagen per jaar en garandeert directe hulp aan iedereen die daarom vraagt. Die hulp is in alle gevallen kosteloos. Op alle wereldzeeën kunnen zeevarenden een beroep doen op de Radio Medische Dienst (RMD) van de KNRM.

Bij het uitvoeren van haar taak heeft de KNRM er, sinds de oprichting in 1824, voor gekozen dit als zelfstandig opererende, ongesubsidieerde instelling te doen. De exploitatie wordt gedekt door vrijwillige bijdragen van donateurs en schenkers en uit nalatenschappen.

Er is voor iedereen een passende manier om de KNRM te steunen. Giften aan de KNRM zijn aftrekbaar van het belastbaar inkomen, vanwege de ANBI-status van de KNRM.

  • Een gift om het werk van de KNRM te steunen wordt zeer gewaardeerd. U kunt uw gift overmaken op rekening NL 40INGB 0000 0 26363 , t.n.v. KNRM, IJmuiden.

    Wilt u de KNRM bij testament gedenken, of een bijzondere schenking doen, overweeg dan een speciaal doel binnen de KNRM te steunen. Klik HIER voor meer informatie over hoe u de KNRM structureel kunt steunen.

  • U kunt er ook voor kiezen om de KNRM te steunen als donateur door een jaarlijkse bijdrage over te maken. Redders aan de wal steunen de redders met een vaste vrijwillige bijdrage, maar daarnaast vormen zij een morele achterban voor de redders, voor wie het reddingwerk weliswaar voldoening geeft, maar soms ook publieke waardering nodig heeft. Meld u direct aan op https://www.knrm.nl/help-mee en ontvang drie keer per jaar het blad De Reddingboot en gebruik uw donateurspas voor mooie kortingen.

  • Als u een bijdrage aan de KNRM wilt koppelen aan een sportieve uitdaging kunt u uw steun aan de KNRM tonen door een van de deelnemende teams van de WCC te sponsoren. Veel deelnemende teams aan de WCC hebben een eigen sponsoractie.

    Op https://www.samenvoorknrm.nl/project/west-coast-challange vind je de acties en kan je heel eenvoudig een eigen actie aanmaken of jouw favoriete team ondersteunen. Als je kiest voor een inschrijving met sponsoractie, ontvang je via de mail sowieso de handleiding hoe een actie op te zetten. 

    Heb je vragen over het maken van een actie of staat uw favoriete team er niet bij, stuur dan een mail aan de organisatie via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

West Coast Challenge
KNRM

Contact

Jollenmakersweg 18
1511 DA Oostzaan

Bankrekening:
NL37 ABNA 0569 4440 20

Bestuur

Voorzitter:
Walter Pennekamp

Secretaris:
Raimond Schikhof

Penningmeester:
Jeroen Duin